Kullanım Şekli: Krem tartar, şekerli mamullerde kullanılır. şekerli mamuller genel olarak, ısıda pişirilen şeker ile glikoza, sitrik asit, tartanik asit ya da potasyum eklenmesi ile oluşan hamura, nihai mamulün türüne uygun katkı maddelerinin ilavesinden sonra, uygun şekillendirme elde edilir. Lokum üretiminde, suflelerde , bezelerde, krem şantilerde ve bir çok pastacılık ürününde yumurta akının kıvamını arttirmak ve sabitleştirmek için kullanılır. Böylece ürünlerde daha az yumurta akı ile istenilen kıvam elde edilir. Fırın ürünlerinde boş hacimler üreten karbondioksiti serbest bırakmak için kimyasal bir mayalama maddesi olarak kullanılır.
Alkol içermez.


Gıda Kalemleri
Pasta Jelleri(Jöle)
Draje ve Şekerlemeler
Krema Torbası ve Duy Setleri
Cake Pops Ürünleri
Dekor Ekipmanları
Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri
Kutu Çeşitleri
Pleksi Ürünler
Dondurma Malzemeleri
Strafor Pasta Malzemeleri
Mumlar
Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
Krem Şanti & Kremalar
Pasta Bıçakları
Çikolata Kalıpları
Metal Pasta Çemberleri
Callebaut Çikolatalar
Gıda Boyaları
Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
Pasta Makineleri
Pasta Malzemeleri
Katkı Malzemeleri
Şeker Hamuru
Çikolatalar
Waffle Malzemeleri
Yardımcı Ekipmanlar
Şuruplar Püreler ve Soslar
Ambalaj ve Sunum Ürünleri
Aroma ve Esanslar
Kurdele & Rabant
Aromalı Çaylar ve Kahveler


