Dr Gusto Yaprak Jelatin 100 Gr - 30 Yaprak
Ürün Kullanımı : İhtiyaç duyulan yaprak jelatin miktarını yaklaşıl 5 ila 7 dakika soğuk suda yumuşatınız, çıkarınız ve hafif sıkınız.Sıcak kütlelerde sıkılan jelatini doğrudan doruya karıştırınız.Bu esnada jelatin hemen erir.Soğuk kütlelerde (örneğin: kaymak sıkılan jelatini küçük bir tencerede ısıtınız ve eritiniz.İlk önce kütlenin küçük bir miktarını erimiş olan jelatinin içine karıştırınız, kesinlikle tersini yapmayınız. Bunu daha sonra toplam miktara karıştırınız ve en azından 2 ila 3 saat soğumaya bırakınız.
Kuru ve kokusuz yerde muhafaza ediniz.
Yaprak jelatinler Helal Sertifikalı ürünlerdir.


 Gıda Kalemleri
 Pasta Jelleri(Jöle)
 Draje ve Şekerlemeler
 Krema Torbası ve Duy Setleri
 Cake Pops Ürünleri
 Dekor Ekipmanları
 Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri 
 Kutu Çeşitleri
 Pleksi Ürünler
 Dondurma Malzemeleri
 Strafor Pasta Malzemeleri
 Mumlar
 Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
 Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
 Krem Şanti & Kremalar
 Pasta Bıçakları
 Çikolata Kalıpları 
 Metal Pasta Çemberleri
 Callebaut Çikolatalar
 Gıda Boyaları
 Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
 Pasta Makineleri
 Pasta Malzemeleri
 Katkı Malzemeleri
 Şeker Hamuru
 Çikolatalar
 Waffle Malzemeleri
 Yardımcı Ekipmanlar
 Şuruplar Püreler ve Soslar
 Ambalaj ve Sunum Ürünleri
 Aroma ve Esanslar
 Kurdele & Rabant
 Aromalı Çaylar ve Kahveler

                     
