Kullanım Şekli: Krem tartar, şekerli mamullerde kullanılır. şekerli mamuller genel olarak, ısıda pişirilen şeker ile glikoza, sitrik asit, tartanik asit ya da potasyum eklenmesi ile oluşan hamura, nihai mamulün türüne uygun katkı maddelerinin ilavesinden sonra, uygun şekillendirme elde edilir. Lokum üretiminde, suflelerde , bezelerde, krem şantilerde ve bir çok pastacılık ürününde yumurta akının kıvamını arttirmak ve sabitleştirmek için kullanılır. Böylece ürünlerde daha az yumurta akı ile istenilen kıvam elde edilir. Fırın ürünlerinde boş hacimler üreten karbondioksiti serbest bırakmak için kimyasal bir mayalama maddesi olarak kullanılır.
Alkol içermez.


 Gıda Kalemleri
 Pasta Jelleri(Jöle)
 Draje ve Şekerlemeler
 Krema Torbası ve Duy Setleri
 Cake Pops Ürünleri
 Dekor Ekipmanları
 Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri 
 Kutu Çeşitleri
 Pleksi Ürünler
 Dondurma Malzemeleri
 Strafor Pasta Malzemeleri
 Mumlar
 Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
 Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
 Krem Şanti & Kremalar
 Pasta Bıçakları
 Çikolata Kalıpları 
 Metal Pasta Çemberleri
 Callebaut Çikolatalar
 Gıda Boyaları
 Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
 Pasta Makineleri
 Pasta Malzemeleri
 Katkı Malzemeleri
 Şeker Hamuru
 Çikolatalar
 Waffle Malzemeleri
 Yardımcı Ekipmanlar
 Şuruplar Püreler ve Soslar
 Ambalaj ve Sunum Ürünleri
 Aroma ve Esanslar
 Kurdele & Rabant
 Aromalı Çaylar ve Kahveler

                     
