Kullanım Alanı: Marshmallow, helva, reçel, jöleli şeker, karamel
Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu sakız, karamel, jöleli şeker, fondan, nugat, dondurma ve unlu mamullerdeki reçel benzeri dolgularda kullanılmak üzere hazırlanmış doğal yenilebilir mısır şurubudur. Tatlandırıcı amaçla kullanılır. Şekerin kristalleşmesini engeller.
Özellikleri :
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu mısır nişastasının enzimatik hidrolizi sonucu elde edilen saflaştırılmış ve yoğunlaştırılmış doğal yenilebilir mısır şurubudur.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu berrak, renksiz ve doğaldır.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu enerji kaynağıdır ve besleyicidir.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu standart ürün elde etmeyi sağlar.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu ürünlerin sertliğini düşürerek çiğnenebilirlik etkisini arttırır.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu oluşturulan ürünlerin kesme, ambalajlama ve depolama sırasındaki şekillerini korumasını sağlar.
- Sunar SCG-40 Glikoz Şurubu kullanıldığı ürünlerin parlak ve şeffaf olmasını sağlar.


Gıda Kalemleri
Pasta Jelleri(Jöle)
Draje ve Şekerlemeler
Krema Torbası ve Duy Setleri
Cake Pops Ürünleri
Dekor Ekipmanları
Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri
Kutu Çeşitleri
Pleksi Ürünler
Dondurma Malzemeleri
Strafor Pasta Malzemeleri
Mumlar
Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
Krem Şanti & Kremalar
Pasta Bıçakları
Çikolata Kalıpları
Metal Pasta Çemberleri
Callebaut Çikolatalar
Gıda Boyaları
Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
Pasta Makineleri
Pasta Malzemeleri
Katkı Malzemeleri
Şeker Hamuru
Çikolatalar
Waffle Malzemeleri
Yardımcı Ekipmanlar
Şuruplar Püreler ve Soslar
Ambalaj ve Sunum Ürünleri
Aroma ve Esanslar
Kurdele & Rabant
Aromalı Çaylar ve Kahveler


