Renkli çikolataya sahip olmak belki dışardan zor gözükebilir ancak Yağbazlı Gıda Boyası ile oldukça kolay. Dikkat edilmesi gereken iki nokta, kullanılacak beyaz çikolatanın eritilmeye elverişli ve iyi kalite olması ve renklendirmek için yağ bazlı boyaya sahip olunması. Piyasa satılan veya elinizin altındaki şeker hamuru, royal icing gibi tarifleri renklendirmek için kullanılan bütün boyalar su bazlıdır. Yani içinde su bulunmaktadır. Oranı az bile olsa bu boyaları, çikolata gibi yüksek yağ oranı içeren ürünlerle birlikte kullandığınızda çikolatanızı keser yani çikolatanızı bozar, onun pütürük bir yapıya sahip olmasını sağlar ki, bu bizim istediğimiz bir durum değildir. Bu yüzden mutlaka ve koşulsuz olarak saf beyaz çikolata için yağ bazlı boya kullanılması zorunludur.









Gıda Kalemleri
Pasta Jelleri(Jöle)
Draje ve Şekerlemeler
Krema Torbası ve Duy Setleri
Cake Pops Ürünleri
Dekor Ekipmanları
Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri
Kutu Çeşitleri
Pleksi Ürünler
Dondurma Malzemeleri
Strafor Pasta Malzemeleri
Mumlar
Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
Krem Şanti & Kremalar
Pasta Bıçakları
Çikolata Kalıpları
Metal Pasta Çemberleri
Callebaut Çikolatalar
Gıda Boyaları
Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
Pasta Makineleri
Pasta Malzemeleri
Katkı Malzemeleri
Şeker Hamuru
Çikolatalar
Waffle Malzemeleri
Yardımcı Ekipmanlar
Şuruplar Püreler ve Soslar
Ambalaj ve Sunum Ürünleri
Aroma ve Esanslar
Kurdele & Rabant
Aromalı Çaylar ve Kahveler


