Renkli çikolataya sahip olmak belki dışardan zor gözükebilir ancak Yağbazlı Gıda Boyası ile oldukça kolay. Dikkat edilmesi gereken iki nokta, kullanılacak beyaz çikolatanın eritilmeye elverişli ve iyi kalite olması ve renklendirmek için yağ bazlı boyaya sahip olunması. Piyasa satılan veya elinizin altındaki şeker hamuru, royal icing gibi tarifleri renklendirmek için kullanılan bütün boyalar su bazlıdır. Yani içinde su bulunmaktadır. Oranı az bile olsa bu boyaları, çikolata gibi yüksek yağ oranı içeren ürünlerle birlikte kullandığınızda çikolatanızı keser yani çikolatanızı bozar, onun pütürük bir yapıya sahip olmasını sağlar ki, bu bizim istediğimiz bir durum değildir. Bu yüzden mutlaka ve koşulsuz olarak saf beyaz çikolata için yağ bazlı boya kullanılması zorunludur.


 Gıda Kalemleri
 Pasta Jelleri(Jöle)
 Draje ve Şekerlemeler
 Krema Torbası ve Duy Setleri
 Cake Pops Ürünleri
 Dekor Ekipmanları
 Gıda Yazıcısı ve Malzemeleri 
 Kutu Çeşitleri
 Pleksi Ürünler
 Dondurma Malzemeleri
 Strafor Pasta Malzemeleri
 Mumlar
 Kelepçeli ve Teflon Kek Kalıpları
 Pasta Altlıklar Karton Gold & Gümüş
 Krem Şanti & Kremalar
 Pasta Bıçakları
 Çikolata Kalıpları 
 Metal Pasta Çemberleri
 Callebaut Çikolatalar
 Gıda Boyaları
 Pasta Üstü Yılbaşı Oyuncakları
 Pasta Makineleri
 Pasta Malzemeleri
 Katkı Malzemeleri
 Şeker Hamuru
 Çikolatalar
 Waffle Malzemeleri
 Yardımcı Ekipmanlar
 Şuruplar Püreler ve Soslar
 Ambalaj ve Sunum Ürünleri
 Aroma ve Esanslar
 Kurdele & Rabant
 Aromalı Çaylar ve Kahveler

                     
